Tue kampanjaa

Lahjoita kampanjalle

Anna oma panoksesi muutoksen puolesta! Pienikin lahjoitus on tärkeä.

Eduskuntavaaleissa 2019 ratkaistaan Suomen suunta. Työn murrokseen pitää vastata inhimillisillä työehdoilla. Koulutus ja sivistys ansaitsevat kunnianpalautuksen. Sipilän hallituksen eriarvoistava politiikka ei voi jatkua enää seuraavaa neljää vuotta. Tarvitaan muutos!

Vaalityössä rahaa kuluu esimerkiksi mainontaan, painetun materiaalin tuottamiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Pienikin lahjoitus auttaa työssä inhimillisen tulevaisuuden eteen:

  • Lahjoita 5€

Ostat tapahtumalle 500 näyttöä Facebookissa. 

  • Lahjoita 50€

Ostat 500 kappaleen nipun flaiereita, joissa kerrotaan tavoitteistani ja tukiliikkeen toiminnasta 

  • Lahjoita 500€

Ostat lehtimainoksen. Sunnuntaina 9.12. olimme Turun Runosmäessä joulumyyjäisissä tarjoamassa riisipuuroa, ja ilmoitimme siitä lehdessä. 

Voit lahjoittaa myös muun summan.

Maksutiedot

Saaja: Li Anderssonin tukiyhdistys/Meidän aikamme ry

Tilinumero: FI37 5711 1320 1770 14

Viite: 1300

 

Osta Li 2019 -seinäkalenteri

Li Anderssonin vaalikampanjan tueksi on tehty taiteilija Minnamaria Nurmen kuvittama ja Minna Kallisen taittama seinäkalenteri.

Kalenteri maksaa 14 euroa (+ postikulut) ja on tilattavissa koko maahan TÄLLÄ LOMAKKEELLA
Jokaisesta myydystä kalenterista menee osa taiteilijalle itselleen.

Minnamaria Nurmi (s.1984) on Turussa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hän työskentelee pääasiassa piirtämällä havaintoja omasta elämästään. Viime vuosina Nurmi on tutkinut teoksissaan ihmisyyttä ja arkea, sekä niihin liittyviä odotuksia, tunteita ja kysymyksiä. Hänen pääteemojaan ovat ihmisen eksistentiaalinen kriisi, sekä onnellisuuden ja tasapainon tavoittelu. Nurmi kommentoi teoksillaan myös seksuaalisuutta, sukupuolen moninaisuutta ja yhteiskunnan normien tuomaa painetta sekä niiden murtamista.

Hänen teoksiaan on ollut esillä muunmuassa Ars Kärsämäessä, Yrjö Liipolan museossa, Galleria Å:ssa ja B-galleriassa. Lisäksi hänen piirustuksiaan on käytetty kuvituksina Li Anderssonin eduskuntavaalikampanjan tukikalenterissa vuonna 2014 ja Ronskibiitin levynkansissa. Nurmi valittiin vuonna 2013 Turun Taiteilijaseuran vuoden taiteilijaksi.